Registreer je nu!

Wachtwoorden moeten tussen 8 - 16 tekens lang zijn en minimaal één cijfer, één kleine letter en één hoofdletter bevatten.

Opt-In KVM Ja Nee

Als fan wil ik graag nieuws, promoties, kortingen en gerichte communicatie van KV Mechelen ontvangen op basis van mijn verstrekte gegevens en accepteer het gebruik van mijn persoonlijke gegevens voor marketing, profilering en analyse zoals beschreven in de Privacy Statement. Door het selecteren van bovenstaand vinkje, selecteer je alle voorkeuren. Om je voorkeuren te wijzigen, kun je kiezen uit de onderstaande opties.

Opt-In Partners Ja Nee

Als fan wens ik graag nieuws, promoties, kortingen en gerichte communicatie van de partners van KV Mechelen te ontvangen op basis van mijn verstrekte gegevens en accepteer het gebruik van mijn persoonlijke gegevens voor marketing, profiling en analyse zoals beschreven in de Privacy Statement. Door het selecteren van bovenstaand vinkje, selecteer je alle voorkeuren en kun je genieten van alle voordelen aangeboden door de partners van KV Mechelen. Om je voorkeuren hoe partners je kunnen contacteren te wijzigen, kun je kiezen uit de onderstaande opties.
Terug naar vorige pagina